Peugeot 3008: Spiegel vervangen

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: 9HZ, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

We moeten de rechterspiegel van deze auto vervangen, maar krijgen de deurbekleding niet los. Iemand die dat kan beschrijven hoe of dat los moet?

memos

Geplaatst door memos PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 3008? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Rene Roolvink PRO, 6 jaar geleden

Sierdeel ( randje ) bij deuropener verwijderen - Torxboutje uit het bedieningspaneel verwijderen - Paneel verwijderen - Je kan proberen met een soort wig tussen het paneel en het portier om deze te verwijderen . Een flinke ruk wil ook wel eens helpen . Niet bang zijn , het zit behoorlijk vast met clips. Succes.

check

Beste antwoord, geplaatst door memos PRO, 6 jaar geleden

Top! Bedankt.
Probleem was inderdaad dat het paneel nog behoorlijk vast zat nadat we het sierpaneeltje en het torxboutje hadden verwijderd. Er zaten ook nog 3 torxboutjes in het paneel zelf die ook verwijderd moesten worden.Het torxboutje zit onder een afdekdopje dat leek op een plugje en kregen we met een stanly mesje eenvoudig los.

Om de spiegel te vervangen moesten we ook de speaker verwijderen die met popnagels was gemonteerd. Anders kregen we de bedrading en stekkers niet mee naar buiten, want die worden nog weer met een klem vastgehouden ergens bij de rail van de raambedienig.

Kortom beetje werk, maar als je weet dat het gewoon met pluggen vast zit en je dus wat meer kracht durf te zetten is het makkeloijk te doen.

Nogmaals bedankt Rene

.[url=https://s27.postimg.org/i78w2gr9v/3008_2...][img]https://s27.postimg.org/7x6h381e7/3008_2...[/img][/url]

Rene Roolvink PRO, 6 jaar geleden

Top , opgelost .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 3008 of stel zelf een nieuwe vraag.