Peugeot 2008: spiegels klappen niet uit/in

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: HM01, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 60

Sinds enkele dagen klappen de spiegels (zowel links als rechts) bij openen deur niet meer uit en bij sluiten deur niet meer in

HenkiedU

Geplaatst door HenkiedU , lid sinds 4 jaar geleden

1 Reactie

Rene Roolvink PRO, 4 jaar geleden

1e . Als de buitenspiegels zijn ingeklapt met behulp van de schakelaar op het linker voorportier , worden ze niet automatisch uitgeklapt bij het ontgrendelen van de portieren . Bedien eerst nogmaals de schakelaar voor het uitklappen ( op contact )
2e . De spiegels worden alleen in en uitgeklapt wanneer u de auto met de afstandsbediening ver , of ontgrendeld en niet tijdens het openen en sluiten van de portieren zoals u schrijft .
3e . Het Peugeot netwerk ( dealer ) kan de werking van de spiegels déactiveren . ( en dus ook weer activeren ) met behulp van apparatuur. Misschien heeft u onlangs iets laten uitvoeren aan uw voiture waardoor dit is ontstaan .
Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 2008 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.