Peugeot Partner: start helemaal niet maar als het gloeilampje 1X niet helemaal ui

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1-EDJ-870, Motorinhoud (cc): 19

Mijn partner van 2001 doet iets raars. Normaal moet je wachten tot het gloeilampje uit is maar ik ben soms nogal ongeduldig en start dan iets te vroeg. De lichtjes gaan dan uit van het dashboard en hij slaat niet aan, ook geen klik of ook geen geluid van de startmotor. Hij start dan helemaal niet meer zelfs niet als je met een batterijlader hem een half uur laat opladen. Als je hem aantrekt met een kabel start hij zeer snel en dat is dan ook de enige oplossing tot nu toe om dan nog te vertrekken. In de garage dachten ze dat de batterij slecht was en hebben hem pas vervangen. Volgens mij is de batterij wel genoeg geladen vermits de bij normaal gebruik direct start. Dus eenmaal te vroeg gestart is niet meer vertrekken. Het gebeurt in een seconde en je kan niet meer weg. Indien er iemand dat probleem kent graag reactie.

Trudy van der Kleij

Geplaatst door Trudy van der Kleij (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.