Peugeot Partner 2004: Start soms pas na handmatig pompen

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: DW8B, Motorinhoud (cc): 1868, Vermogen (kw): 1868

Dag forum gebruikers

Ik heb een Peugeot Partner 2004 Dıezel 1.9 D , Vorige maand wou hij niet starten dus ik heb een nieuwe accu en de startmoter laten vervangen.Echter heel vaak sochtends wil hij moeilijk starten hij start pas waneer ik handmatig pomp na wat research gedaan kwam ik op de brandstofpomp deze schoongemaakt echter weer het zelfde probleem wat vreemd is soms heb ik 2 a 3 dagen geen last en dan wel weer plots? Wat zou het kunnen zijn ik heb het probleem proberen te googlen zou het vervangen van de brandstofpomp het probleem verhelpen of zou het toch wat anders zijn jullie tips en commentaren worden gewaardeerd.

Simmo

Geplaatst door Simmo , lid sinds 5 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Monteur Senior, 5 maanden geleden

brandstofpomp schoongemaakt? dat kan ik niet geloven maar goed,als jij handmatig pompt doet hij het wel dan vermoed ik een lekkage of je membraam van je handpomp of ergens een o ringetje wat kapot is wat op je brandstoffilter zit of een of andere leiding waar een scheurtje inzit

harry4203 PRO, 5 maanden geleden

Denk ook dat het filterhuis/handpompje de oorzaak is. Zit de kunststof klem van het brandstoffilter goed vast?

Beunhaas PRO, 5 maanden geleden

De pomp is zelfaanzuigend, dus het aanvoertraject is verdacht, zoals hierboven al aangekaart.
Verder is dit motortype gevoelig voor het verlopen van de klepspeling, waardoor de koude start problemen kan gaan geven op den duur.

kaleido 1 PRO, 5 maanden geleden

Koudstartvervroeging doet het wel .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.