Peugeot 206 2000: Startonderbreker?

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: KFX, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

Zit er bij deze peu, zie gegevens hierboven, een startonderbreker in?

Pakreel

Geplaatst door Pakreel (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

oldford (0) PRO, 4 jaar geleden

Volgens mij wel en werkt met transponder in sleutel. Is ook verplicht sinds 1998.

Pakreel (0), 4 jaar geleden

Dank Oldford. Dus als je het met een contact- en deurslotjes van de sloop wilt doen moet je eerst de startblokkering uit laten halen met een chip of programmeren.

Pakreel (0), 4 jaar geleden

Gelukkig blijkt het voorgaande niet nodig te zijn. Bij de Peugeot dealer kan je de sleutel gewoon bestellen met gevreesde sleutelbaard., +/- € 40,00 (prijs 2020), in mijn geval op kenteken. Daarna moet de sleutel nog ingeleerd worden bij de dealer op een boschcarservive center. De sleutel voor deze auto is alleen nog leverbaar voor het contact en niet icm afstandbediening.

lange-frans (0), 4 jaar geleden

sleutel kun je via kenteken bij dealer laten maken . is een transponderkey met knop die alarm uit schakeld , en zit er bij een 1.4 TS ook nog een onderbreker met een druppel . alles moet wel ingeleerd bij een dealer

Pakreel (0), 4 jaar geleden

Het is opgelost. Dank zij de heel goede en prettige medewerking van Autopalace in Harderwijk en medewerkers Koen en Tjeerd heb ik na 2.5 dag, extra spoedbestelling € 12,50, 2 sleutels voor het voormelde bedrag per stuk. Inleren, programmeren op de ECU, van de sleutels betekende dat de auto naar de dealer moest. In dit geval gesleept. Inleren voor ongeveer € 25 alle bedragen ex-BTW. Jammer van de afstandbediening maar betaalbaar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.