Peugeot 206: stilvallen

Brandstof: Diesel, Motorcode: 1600hdi

auto start normaal , rijd normaal en valt dan af en toe stil en wil niet meer starten . Als we dan een uurtje wachten gaat alles weer normaal.
foutcodes p1166 controle hogedruk maximum overschreden
p0087 rail druk te laag
dit probleem doet zich maar om de 4 weken voor ?

M.V.G gert

garage gert

Geplaatst door garage gert (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

garage gert (0) PRO, 14 jaar geleden

hey , we zijn nu een paar dagen verder en de auto is weer stilgevallen. Deze keer starte hij gewoon terug en de klant heeft tot aan de garage gereden zonder problemen. Foutcode p1166 controle hogedruk maximum overschreden was de enige fout. Ben er nu achtergekomen dat de klant dit probleem nog al eens heeft gehad waarna ze bij de peugeot garage de mazoutfilter hebben vervangen en probleem was opgelost voor een paar weken (????).
Wie weet raad ?

M.V.G. Kerkhofs Gert

Renaultmonteurtje (0) PRO, 14 jaar geleden

Controleer de stekker van de rail druk sensor, op vuil ed. Diesel filter is idd belangrijk om deze elke 60.000 te vervangen, maar wil ook helpen bij deze storingen, laat anders het filter eens leeg lopen van water ed, en ontlucht he mdan nog eens.

garage gert (0) PRO, 11 jaar geleden

was toch de mazoutfilter
dank vooe de medewerking

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.