294 bezoekers online

Peugeot 1007 2005: storing automatische versnellingsbak en meerdere vreemde storingen

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: NFU, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

Beste forum.
Mijn Peugeot 1007 automaat geeft b ij warme motor storing ABS en EPS melding display werkt niet met sleutel op start toeren weergave auto versnellingsbak storing met storing krukassensor intermittent bij snelheid verminderen of als ik over een verkeersdrempel rijdt na 30 minuten storing sneeuwvlok en veiligheids loop dan 15 minuten wachten geen probleem meer .
Ook zit ik met volgende vraag er is bij reparatie stofhoes de aandrijf stang uit geschoten en olie uitgelopen nu is dat aangevuld ik denk met verkeerde olie ik denk carter olie in plaats van de juiste automaat bak olie heb volgende codes P1755 en P0750 de shift solenoid A kan dit komen door de olie ik heb nieuwe accu geplaatst waarvan ik het vermoede krijg deze na 1 nacht 12v meet terwijl deze 12.4 tot 12.6 hoort te weergeven bak of iets
Bas v Vugt

bas  v Vugt

Geplaatst door bas v Vugt , lid sinds 1 jaar geleden

1 Reactie

0

Beste antwoord, geplaatst door dick407sw, 2 weken geleden

Hallo Bas,

Van een 1007 automaat heb ik geen verstand, helaas voor jou.
Is het mogelijk voor jou om de leestekens, zoals punten, komma's enz. toe te voegen aan de tekst? Op deze manier geschreven is het voor de mensen die jou graag zouden willen helpen nagenoeg onleesbaar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 1007 of stel zelf een nieuwe vraag.