Peugeot 607: storing bobine

Bouwjaar: 2002

Wij hebben een c5 v6 de ES9J4S motor en daar hebben wij plm om de 25000 km last van dat er een paar bobine's defect gaan
wij hebben de inj comp. al geupdate , bougie's vervangen enz.
kent iemand dit probleem.komt dit meschien bij peugeot voor

mvr yucit

ywcit

Geplaatst door ywcit (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 607? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

wkhoek (0) PRO, 18 jaar geleden

Wij hebben het hier ook al meegemaakt, en we hebben ergens een schrijven gehad dat dan alle bobines en bougies vervangen moesten worden door gewijzigde exemplaren. evt kan ik na het weekend wel de artikel nr's opzoeken als je dat op prijs stelt.(?)

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

De plaatselijke renault dealer haalt zijn bobine's hier bij citroen, omdat ze beter zouden zijn als de originele renault bobine's. en wij, van Peugeot, halen ze bij de Bosch leverancier omdat die weer beter zouden zijn als de originele van Peugeot.De waarheid zal wel ergens in het midden liggen maar dat ze stuk gaan is zeker en dat je ze beter alle 6 kunt vervangen gelijk met de bougie's ook.Mijn ervaring is dat als je een grote beurt uitvoert met nieuwe bougie's dat prompt in de eerste week erna één of meerdere bobine's stuk gaan.En ik denk dat je , als je een auto van dat caliber rijd, het niet uitmaakt wat het kost als dat ding maar geen rottigheid onderweg geeft.

126 (0) PRO, 18 jaar geleden

let op de juiste bougies. en vet ze in dat scheelt in de overslag wij kende dit probleem bij audi nieuw model ook .er was geen bobine meer te krijgen . om de klant toch te laten rijden heb ik er een paar uit duitsland gehaald VAN DE SLOOP. nu zijn de verbeterde volop te krijgen. ik hoop dat het bij psa sneller opgelost is.

T luteijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Die penbobines gaan bij renault overigens niet alleen bij de V6 motoren stuk. Dit is echt een Renault probleem als je het mij vraagt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 607 of stel zelf een nieuwe vraag.