Peugeot Partner: stroomverbruik

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel

deze auto heeft een stroomverbruik van ong.8 ampere in ruststand dit duurt 5 seconden daarna weer 5 sec 0.01 ampere de accu kan hier niet tegen dus telkens leeg wie heeft er een idee?

dop27

Geplaatst door dop27 (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

peugeottechnieker (0) PRO, 13 jaar geleden

Meten is weten denk ik. Bedenk wel dat even duurt vooraleer het netwerk volledig in rust gaat. (misschien gaat hij niet in rust)
Zekering voor zekering er uithalen en kijken bij welke zekering de stroom afneemt.
Verder is vaak de radio een bron van deze storing , dus deze er eventueel uithalen/afkoppelen

A Wouters (0) PRO, 13 jaar geleden

zit er een originele radio in of is deze nadien ingebouwd, koppel deze anders los. Kijk ook even of er niets anders achteraf op is gezet zoals startonderbreker, carkit of alarm.

alfons262 (0) PRO, 13 jaar geleden

van 0,01 ampere lekstroom zal je accu niet snel leeglopen hoor.is je accu zelf niet erg slecht?

peugeottechnieker (0) PRO, 13 jaar geleden

Volgens mij bedoelt de topic starter dat het stroomverbruik wisselend 0.01Amp en .8o amp. is.

dop27 (0) PRO, 13 jaar geleden

zekeringen heb ik er al uitgehad de relais ook de dynamo afgekoppeld radio en parrot gafgekoppeld voor de rest zit er niks in dus het is niet zo maar een dingetje om op te lossen ik had gehoopt dat dit misschien iets was wat vaker voorkomt maar helaas ik ga gewoon doorzoeken bedankt mensen gr jan

pieterp9094 (0) PRO, 13 jaar geleden

Het lijkt erop of een van de computers af probeert te schakelen maar dat dit niet lukt. Heb je de auto al uitgelezen op fouten ? Wellicht dat er een ECU is die problemen of verkeer geinitialiseerd heeft en dat je dit met uitlezen boven water komt.

Is het probleem plotseling gekomen of na bepaalde handelingen of zoiets ?

dop27 (0) PRO, 13 jaar geleden

plotseling opgetreden eigenaar heeft nog een nieuwe accu gemonteerd dacht dat dat de oorzaak was maandag is ie aan de beurt ik zal laten weten wat ik vind gr

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.