Peugeot 307: Stuurbekractiging doet soms niet

Bouwjaar: 2006, Brandstof: LPG, Transmissie: Handgeschakeld

Hallo Allemaal,

Ik heb probleem met stuurbekrachtiging van mijn peugeot 307. Ik heb andere topics even gelezen maar het lijkt een andere probleem te zijn. Hij stuurt alleen zwaar als binnen stad of tijdens bocht. Op snelweg heb ik meestel stuurbekrachtiging en als ik scherpe bocht moet nemen, helft van de bocht doet het wel daarna valt weer weg en na paar minuten doet het wel weer. Hij heeft paar weken terug een andere pomp gekregen, olie pijl is correct ( iets meer dan max zelfs ) ik twijfel of de garage goeie olie heeft gebruikt, ik weet niet of dat echt uitmaakt.. vandaag hoorde ik van iemand dat stuurhoek sensor kapot kan zijn. En die zit onder het stuur. Vandaag heb ik een andere erop gezet maar auto wou niet starten ( wegens startblokkering ) Mijn stuur airbag geeft ook storing en kan niet gewist worden. Heeft iemand enige idee?

serdar-1

Geplaatst door serdar-1 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

serdar-1 (0), 5 jaar geleden

Stuurhoeksensor= draaihoeksensor..

kaleido 1 (1595) PRO, 5 jaar geleden

Je gaat af op aannames , kost geld , is de auto al eens uitgelezen met peugeot uitleesapparatuur ?

serdar-1 (0), 5 jaar geleden

Niet met peugeot apparatuur. Garage heeft Wow uitleesappratuur maar gaf geen storing aan.. vandaag 2 uur op snel gereden, niks aan de hand, wanneer ik binnenstad ben bij de bocht, begint het weer.

j@n-willem (0) PRO, 5 jaar geleden

Je zegt een *andere pomp* dit is een nieuwe? Of een sloop?
Volgens mij zit daar je probleem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.