Peugeot 306: Temperatuur loopt op

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine

Hallo,

Ik heb een probleem.

Ik heb vandaag eerst een stukje over de snelweg gegaan, daarna kom ik stil te staan. Opeens zie ik een lampje branden bij de temperatuurmeter en een stop auto. Ze gaan allebei aan en uit de temperatuur staat op 100 en de ven doet het ook, dan ben ik op plaats bestemming auto is uit maar ven gaat nog eventjes door. Laat auto rusten en vul olie bij er zit nog koelvloeistof in de reservaat. Wil na een dikke half uur weer verder maar de temeratuur looptgelijk weer op tot 100 en lampjes gaan weer branden. Kies voor de zekerheid niet de snelweg als ik constant blijf rijden loopt ie weer iets terug, als ik weer optrek gaat ie weer branden. De verwarming doet het ineens ook niet meer dat deed ie op de heenweg nog wel. Weet iemand misschien wat het zou kunnen zijn? Ik kan zelf wel wat maar weet niet waar ik naar moet kijken. Help?

vreeker

Geplaatst door vreeker (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hennep (0), 16 jaar geleden

waterpomp defect?

vreeker (0), 16 jaar geleden

Ik heb geen idee. Ik heb er s'avonds ook nog mee gereden en toen deed ie hetzelfde. Maar de volgende ochtend bleef kwma de temperatuur niet in de buurd bij de 90 graden en zelfs de verwarming deed het weer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum