Peugeot 307: Thermostaat

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: NFU, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

Hallo meedenkers van het forum,

Mijn thermostaathuis lekt. Nu hebben mijn zoon en ik dezelfde auto en zelfde motor (TU5JP4), maar bij beiden zit er een ander thermostaathuis in. Degene die hij heeft is stukken goedkoper dan degene die in mijn auto zit. Aangezien het dezelfde motoren zijn, kan ik in mijn auto ook de goedkopere versie van het thermostaathuis erin bouwen of zal dat niet goed gaan?

Ben erg benieuwd wat jullie antwoorden daarop zijn.

Groet,

René

ReneVDV1964

Geplaatst door ReneVDV1964 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

j@n-willem (0) PRO, 4 jaar geleden

Wat denk je zélf??
Je ziet toch op de afbeelding(en) dat het niet uit komt met je thermostaat! En je pijp aansluiting anders is......
Dus zal niet passen, maar goéd wie ben ik.
Gr jw

ReneVDV1964 (0), 4 jaar geleden

Ha Jan Willem, bedankt voor je antwoordt..

Aangezien de bevestigingsgaten/punten n.m.i. hetzelfde zijn, leek het mij geen probleem. Of het met de slangen uitkomt weet ik niet, vandaar mijn vraag! Het idee erachter is wat goedkoper is, ook als ik bijvoorbeeld nieuwe slangen zou aanschaffen. Het zijn wel twee identieke auto's ofschoon de mijne komt uit eind 2002 en mijn zoon zijn auto begin 2004.

Gr.

René

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum