Peugeot 306: UITLEZEN FOUTCODES EN PROBLEEM AFSTANDBEDING

Bouwjaar: 1993

SOMS REAGEERT DE C.V OP DE AFSTAND BEDIENG IN DE SLEUTEL IK HEB AL OP HET FORUM GELEZEN DAT HET MOGELIJK IS OM DE SLEUTEL TE RESSETEN DIT ZOU IN DE HANDLEIDING VAN DE AUTO MOETEN STAAN MAAR DEZE IS NIET MEER AANWEZIG. IK HEB EEN TIJDDE ACCU SPANNING ERAF GEHAD HOE KAN IK DE COMPUTER RESSETTEN OMDAT AF EN TOE HET MOTORCONTROLE LAMPJE BRAND ALS DE MOTOR OP TEMPERATUUR IS BIJ BEPAALDE BELASTINGEN BIJ ANDERE MERKEN IS HET SOMS MOGELIJK DOOR EEN DRAADJEDOORTE VERBINDEN EN HEM DAN UIT TELEZEN VIA KNIPPER CODES EN WAAR LIGT DE UITLEES STEKKER?

VR GR DIRK

bobby1354

Geplaatst door bobby1354 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

goosefarmer (0) PRO, 18 jaar geleden

sleutel resetten; op contact zetten en de knop van de ab 10 seconden inhouden.
bij het oude type 306 zit volgens mij onder de kap een stekker lv bij veerpoot? bij de nieuwere types onder het stuur bij zekeringkast. ik weet niet of dit met knippercodes kan.
dit kan zoiezo bij de dealer. met de diag (computer) geluk ermee

bobby1354 (0), 18 jaar geleden

Resetten helpt niet

goosefarmer (0) PRO, 18 jaar geleden

ook niet op contact zetten 3x drukken en sleutel uit contact en ff wachten?

bobby1354 (0), 18 jaar geleden

ook dat helpt niet ik heb totaal geen reactie van de centrale vergrendelings unit het lampje in de sleutel brandt echter wel bij het indrukken van de knop

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum