Peugeot 307: uitvallen display + radio

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 1600

Beste, de display van onze Peugeot 307 valt soms spontaan uit. Dit gebeurt soms tijdens het rijden, de display gaat dan op zwart en de radio valt uit. Dan duurt het soms 10 seconden, soms 2 minuten en dan werkt het weer,
Ook af en toe bij het starten zie je hetzelfde. Geen display, pas na 2 minuten.

Het wordt ook steeds erger, het komt steeds vaker voor.
Iemand enig idee?
Slechte accu?

migil

Geplaatst door migil (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

firedriver (75), 8 jaar geleden

Kijk eens de stekker achter de radio ?

migil (0), 8 jaar geleden

Radio + display zijn nu zo goed als dood. Ik heb de stekker gecontroleerd, maar maakte niets uit. Zekeringen gecontroleerd, allemaal in orde. Wisselaar (die er onder zit) spuugt ook cd's uit als je op het knopje drukt, dus die krijgt stroom. Als je de auto start zie ik wat witte flitsen op het scherm en af en toe iets vaags blauws met een Peugeot leeuw. Maar de radio start niet door.
reset met de dark-knop geprobeerd. Batterij in de radio losgehaald.Helaas.
Ik ben ermee naar de Peugeot garage geweest en ze hebben hem uitgelezen. De computer meldt inderdaad dat er geen communicatie is met de radio......
De behulpzame Peugeot man heeft een andere (exact dezelfde) radio gepakt , maar dit had precies hetzelfde resultaat. Dus lijkt niet aan de radio te liggen. Daar wisten ze het ook niet, "dat wordt uitzoeken".
Wat kan het dan nog meer zijn? Het is overigens een RT3 radio.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum