Peugeot 207 2007: ventilatie stopt bij regen

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: KFU, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 65

De ventilator en airco van mijn auto werkt over het algemeen goed. Alleen wanneer het hard begint te regenen dan valt de ventilatie volledig uit. Het gevolg is dat alle ruiten beslaan tijdens het rijden en ik met een trekker continue de ruiten moet trekken om nog iets te kunnen zien. Erg onveilig tijdens het rijden. Het helpt een beetje om de ramen volledig open te doen, maar dit is niet ideaal als het regent.
Soms gaat de ventilator opeens weer voor een paar minuutjes aan, maar hij valt vervolgens weer uit. Wanneer ik na een paar uur weer ga rijden dan doet de ventilator het gewoon weer. De ventilator is al helemaal nagekeken, maar ze konden niks vinden. Ze hebben hem tevens schoongemaakt in de hoop dat dit zou helpen, maar hij geeft nog steeds dezelfde problemen. Heeft iemand een idee wat het zou kunnen zijn?

elisevt

Geplaatst door elisevt (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 207? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1595) PRO, 1 jaar geleden

Er zal ergens water in komen ?
Blijft er geen water in de paravan staan ?

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 207 of stel zelf een nieuwe vraag.