Peugeot 207 SW 2007: Foutcodes

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 5FW, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 88

Goedendag

Ik heb vragen over bepaalde foutcodes die uit zijn gekomen bij het uitlezen wie zou mij kunnen uitleggen wat deze codes inhoud en wat de eventuele kosten hiervan zou kunnen zijn als ik de problemen laat repareren?
De codes zijn P1017
P1031
P1067
Wie kan mij hierbij helpen???

Peugeot2071.6vti

Geplaatst door Peugeot2071.6vti , lid sinds 5 maanden geleden

2 Reacties

JGC, 5 maanden geleden

Is valvetronic die in storing staat. Kan meerdere oorzaken hebben:
- opgerekte ketting
- valvetronic besturing vervuild
- valvetronic versleten
- sensoren of bedrading kapot

Als het een sensor is of vervuilde aansturing ben je goedkoop uit, in de overige gevallen mag je een nieuwe ketting of nieuwe kop en loopt het in de papieren.

Hoe is het onderhoud van deze auto overigens, mijn ervaring met een VTI is dat ze liever te vroeg dan te laat schone olie krijgen, en dan ook 0W30 gebruiken ipv iets anders.

Peugeot2071.6vti, 5 maanden geleden

Heb de olie laten verversen met uiteraard de geschikte olie 0W30
Er komt ook wat lichte blauwe rook uit de uitlaat zetten en krijg een melding emmissie storing

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 207 SW of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.