Peugeot 306: Vermoeden benzine lekkage

Bouwjaar: 1994

Hallo, zoals titel al zegt heb ik vermoeden dat er benzine lekt, ik heb onder auto gekeken en ik zag lekkage sporen op chassis. Iemand een enig idee of een plaatje heeft van gehele benzineleiding van mijn auto? Alvast bedankt.

ak73

Geplaatst door ak73 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

306 cabrio (0) PRO, 18 jaar geleden

Het benzinefilter wil nog wel eens lekken, zit achter bij de benzinetank. Heb plaatje gemaild.

ak73 (0), 18 jaar geleden

Bedankt, kunt u misschien opnieuw sturen? ik heb nog niets ontvnagen.

RAH (0), 18 jaar geleden

Een benzine lek is ook op te sporen met je neus. De geur van bezine is vrij sterk. Laat de motor even lopen zodat de benzineleiding onder druk komt te staan en dan sniffelen. Als je echt een lek heb ruik je het vanzelf.

ak73 (0), 18 jaar geleden

Bedankt voor jullie hulp ik ga op vrije zondag effe bekijken:). O ja een vraagje iemand die weet waar gasklephuis zit? bedankt.

ak73 (0), 18 jaar geleden

Ik heb vandaag het bekeken, zo te zien zijn de benzineleidingen in order. Er lekt wat anders; precies middenin (tussen voorwielen) onder de motor zie ik een slang met slangenklem. Wat voor slang kan het zijn?, water? bedankt.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.