Peugeot 206: Waar zit het relais van de achterruit verwarming precies?

Bouwjaar: 2000

Hallo,

Mijn naam is Sjoerd Gerritsen en sinds kort rij ik een 206 uit 2000 me climat control. Nu doet alleen de achterruitverwarming het niet. Nu heb ik al een paar dingen nagekeken: De zekering krijgt wel spanning, over de achterruit komt geen spanning te staan. De elektrich verwarmde spiegels (die in hetzelfde circuit zitten) doen het ook niet. Ik geloof dus dat het releais het begeven heeft. Nu weet ik dat deze relaiskast onder het stuur zou moeten zitten.
Maar ik weet alleen de exacte plaats van dit relais niet. Zou me iemand kunnen uitleggen (of een schemaatje op sturen) welk relais nu exact van de achterruit verwarming en van de verwarmde buitenspiegels is?
Alvast hartstikke bedankt.

Sjoerd.

sjoerd10946

Geplaatst door sjoerd10946 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

j.romijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik denk het oranje of het gele relais.

vervoort11761 (0) PRO, 18 jaar geleden

ik vrees dat ge uw relaiskast(BSI) moet laten vervangen. relais niet apart te vervangen. moet bij dealer gebeuren(inleren sleutels etc).

sjoerd10946 (0), 18 jaar geleden

Hallo,
Bedankt voor julie tips, maar ik kon niet bij de relais komen. De zekeringenkast die ervoor zit, zit met speciale boutjes vast. Toen toch maar naar de dealer gegaan. Daar bleek het, na wat zoekwerk, slechts een slecht contact te zijn in de stekker die op de BSI zit. Kosten vielen dus mee achteraf. :-)

Groeten,

sjoerd.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.