Peugeot 307: waterpijp interieurkachel

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: nvt

Hallo

Even een vraagje heb hier een 307 sw1.6 16 V waarbij er koelwater lekt bij aansluiting interieurkachel.
Nu zag ik dat de verbinding gemonteerd is met een boutje is dit normaal? Zie namelijk dat er drie posities zijn waar boutjes in kunnen en zijn deze boutjes eventueel los verkrijgbaar
Graag een reactie zodat ik hier mee verder kan

Gr wilco berns

wajberns

Geplaatst door wajberns (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hans4074 (0) PRO, 11 jaar geleden

Als je een nieuwe setje bij de dealer besteld, dan zit daar de kunststof duo-pijp in, 2 O-ringetjes, een afdichtrubber tussen schutbord en duo-pijp en 3 boutjes met (vierkante) moertjes, m.a.w. er horen 3 in te zitten, maar k'ben er ook al tegengekomen waar maar 1 boutje + moertje in zat. Dit lijkt me niet goed, dus als ik jou was, dan 3 boutjes en moertjes. Bij de dealer zijn de boutjes en vierkante moertjes in ieder geval niet als los onderdeel te krijgen. De boutjes zal niet zo'n probleem zijn, want dat kunnen ook universele zijn. De moertjes waarschijnlijk wél vanwege de vierkante vorm en mogelijk de dikte i.v.m. de passing in het kunststof koppelstuk.

wajberns (0), 11 jaar geleden

bedank voor de reactie

gr wilco

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.