Peugeot 605 sli 2.0: wisserbladen komen niet helemaal terug

Bouwjaar: 1993

De ruitenwisserbladen komen niet helemaal terug in ruststand, wil zeggen zakken niet weg. wat voorheen wil het geval is,heb alle standen mechanisme t.o.v van de motor gebrobeert maar zonder resultaat.
Wie weet raad ?

carprotec

Geplaatst door carprotec (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 605? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Zit waarschijnlijk in het mechaniek, kijk bij het uitzetten van de ruitenwissermotor even of hij de laatste slag ook even de verkeerde kant op draait. Doet hij dat wel dan moet je het mechaniek(stangenstelsel) vervangen .Doet hij dat niet dan zit het in het grote blauwe relais op de zekeringkast.succes Oldtimer.

carprotec (0), 19 jaar geleden

BLAUWE RELAIS IS VERVANGEN BLIJFT NOG ALLEEN STANGENSTELSEL,ALLEEN DE VRAAG IS, ALLE STANGEN VERVANGEN OF ZIJN DE MANKENMENTEN ZICHTBAAR,

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

is niet zichtbaar, de dealer levert een set met 2 stangen en het centrale draaipunt waar een soort van exentriek in zit die dat extra terugkomen veroorzaakt.

hobby-monteur (0), 19 jaar geleden

heb ooit een 605 gereden,mijn ruitenwissers sloegen soms op hol,en kwamen niet terug in de ruststand,het mechaniek bleek defect en is toen door de dealer vervangen.
kostte toendertijd(1996) zo'n 400 guldens

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 605 of stel zelf een nieuwe vraag.