Pontiac Trans Sport: 2 vraagjes afstandsbediening en groot licht?

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.2 SE

Ik heb sinds kort een trans sport aangeschaft, helemaal tevreden! Vandaag werkte de afstandsbediening niet meer, ik heb de batterijen al vervangen maar dat was het probleem niet. Wie weet het wel?

Volgende vraag is ik krijg het grote licht er niet op. Ik trek de rechterhandel naar het stuur maar krijg geen groot licht. Zijn de lampen stuk of is er een ander probleem?

Alvast bedankt voor de reacties.

Groeten, John

JohnnyPontiac

Geplaatst door JohnnyPontiac (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

lampen stuk is natuurlijk een kwestie van ff checken,even lamp eruit en kijken met accu lader of ie het doet op zowel groot als dimlicht, maar ik weet uit ervaring dat de schakelaars van dit type transport niet de allertofste zijn, geldt voor zowel licht als ruitewisserschakelaars. Ook wil de massa nog wel eens problemen geven of oxidatie in de stekker. Afstandsbediening is altijd een groot probleem, want wat voor merk alarm zit er aan gekoppeld??

JohnnyPontiac (0), 16 jaar geleden

er zit Texalarm aangekoppeld, ik ga vandaag op onderzoek uit naar de lampen ;-)

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

wss moet je het alarm ff resetten, 10 min de accupolen eraf en dan er weer op wil nog wel eens helpen.

JohnnyPontiac (0), 16 jaar geleden

afstandsbediening werkt weer, inderdaad de accupolen eraf heeft geholpen. Bedankt!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.