Pontiac Trans Sport: lpg

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3 V16

yo guys,

heb terug probjes met de ponti.van zodra ik op lpg ga rijden ,valt de wagen na 30 sec. stil.schakel over op benz en hij doet het direct weer.
al is het met horten en stoten.
heb een 4tal weken geleden een lambda sonde vervangen en de CO laten afstellen bij een erkende gasboer.

hij verwijst me naar een ponti garage voor de ontsteking.heb het geheel er zelf afgehaald,gereinigd met contactspray,alsook alle vindbare stekkers en contacten,en er verandert niks.


HELPHELPHELPHELP,

Ice

icecube

Geplaatst door icecube (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

ga naar een goede lpg boer, je auto krijgt gewoon geen gas, rijdt alle benzine weg en daardoor hort en stoot ie ook zo als je hem weer terug op benzine zet. vast ergens een kapotte afsluiter of een kapotte vonkenteller (geen vonk, geen gas)
gr
Peter

icecube (0), 16 jaar geleden

bedankt, dat klinkt zeer logisch,maar waar zit nu die vonkenteller??

heb me het boek van Haynes repair aangeschaft,maar denk een miskoop.het model wat ik bezit staat niet beschreven.de 2.3 V16 word niet vermeld.

dacht al aan een kaduuk membraan van de verdamper.

grtz Ice

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

klemmetje aan de bougiekabel, en miss jammer dat je motor en bak er niet in beschreven staan, maar rest van de auto is gelijk, dus komt vast nog wel van pas.

icecube (0), 16 jaar geleden

wist niet dat dit type een bougiekabel had,dacht dat de onstekingsbobine's direct bovenop de bougie's bevestigd zaten?????

grtz Ice

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

sorry ff vergeten, nou moet ik ff kijken hoe dat nog maar weer zat, je hoort nog!
gr
Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.