Pontiac Trans Sport: storing aanjager

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.1

ben vandaag de hele dag bezig geweest om de storing op te lossen van de aanjager van mijn fantastische pontiac, maar kan het helaas niet vinden. Heb al de 2 relais gecontroleerd, heb het bedieningspaneel al nagemeten, maar dit werkt allemaal. Soms doet de aanjager het een poosje, maar valt steeds vaker uit, en dat valt niet mee met deze slechte weersomstandigheden. Tot voor kort werkte deze alleen maar in de stand 4, en af en toe heel kort in stand 3, doch de electronica van het bedieningspaneel is in orde. Weet iemand waar ik nog verder kan zoeken?
Weet iemand waar de bedrading voor de aanjager zelf zit, want ik heb het vermoeden dat er een los contact of stekker de oorzaak is....
Alvast hartelijk bedankt voor de moeite

a.leerentveld

Geplaatst door a.leerentveld (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

Het probleem zit vast in een geoxideerde stekkerverbinding of een slechte massa ergens, is een kwaaltje van deze TS en. EEn spuitbus contactspray, wat geduld om verbindingen te zoeken en een extra massadraad willen wonderen doen.
Suc6
Peter

a.leerentveld (0), 16 jaar geleden

Peter, bedankt voor reactie, ben inmiddels hard aan het zoeken in de bedrading....

a.leerentveld (0), 16 jaar geleden

Gelukkig heb ik vandaag de storing op kunnen lossen na heeeeeeeeeel veel zoeken en meten....
Een ver weg verborgen relais precies linksachter de motor op het schutbord was volledig weggeschroeid van binnen.
Voor 19 euro was ik gelukkig weer klaar, dus is het weer lekker warm en ontwasemd in de auto.
Mensen die problemen hebben met bedradingen kunnen voortaan bij mij terecht, want ik heb inmiddels de gehele bedrading in mijn kop zitten.
In ieder geval bedank ik jullie voor de tips... Groeten Alex.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.