Pontiac Trans Sport: motor & lpg

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3 V16

hier zijn we terug,

het probleem is als volgt; tijdens het rijden ging het lichtje aan de keuzeschakelaar "benz-lpg" uit en de motor heeft een 2tal seconden raar staan draaien,en automatisch overgeschakeld op benzine.heb wat rondgekeken maar vind direct niks abnormaals.nu rijd ik een dag of vier op benzine,maar telkens ik een afrit of stoplicht aandoe,gaat het toerental bijna geheel weg,soms met herstarten tot gevolg.
wat ik wel voordien zag was een oranje waarschuwing in de vorm van een motertje,bij warme moter,en na enkele minuten was het weg.
sinds ik op benz rondtoer is het nog niet voorgekomen.

alle hulp en tips welkom,

grtz, Ice

icecube

Geplaatst door icecube (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

ff bij de lpg specialist langs, wss zekering maar ik heb geen idee wat voor installatie jij hebt, dus kan er zo ook niet veel mee.

icecube (0), 16 jaar geleden

is ook mijn eerste gedacht,denk dat ik ze weet te vinden.maar waarom nu????en niet enkele weken terug???gaat goed en dan pats zekering.
had eerst het plof-probleem op lpg,ben de motor gaan afstomen wegens olieverlies - vervuiling,om de situatie beter in te schatten,en het ploffen was opgelost.
toen dacht ik van .....er zal ergens een slecht kontakt of korstsluiting geweest zijn,oef één zaak ok,en nu de zekering van de lpg,de deuren die kostant open en dicht-klikken,ook met het kontakt af,het pingelen van de moter bij afrit en stoplicht,ik heb een spook ge erft.

thnx anyway,ice

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.