Pontiac Trans Sport: achterlichten

Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3 V16

dag iedereen,

is een tijdje rustig geweest met de wagen, reisje naar Andalousië gedaan deze zomer met een aanhanger en alle 7 plaatsen bezet. zaaaaalige wagen voor zulke afstanden.
nu is er echter een spontane staking van de standlichten achteraan. zekeringen gekontroleerd......noppes, voor de zekerheid 2 nieuwe lampjes geplaatst......noppes, andere lichten gecontroleerd.......noppes, heb geen schema van bedrading of waarden van lampjes. dus asjeblief
HEEEEEEELP


Ice

icecube

Geplaatst door icecube (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Check de bedrading van je trekhaak even, waarschijnlijk een hoop oxidatie door de vele pekel van de afgelopen winter. veel kans dat het daar in de massa of in een verbinding zit

gr

Peco Power

vd Lans (0) PRO, 15 jaar geleden

Als je de kap die onder het stuurkolom zit weg haalt dan zitten er links vh stuur nog een paar zekeringen.
Deze zekeringen zijn vd verlichting.
Als en nog nooit naar gekeken is zit er zwart tape overheen geplakt en zie je ze niet snel zitten.

icecube (0), 15 jaar geleden

hey Peter & Bart, was nogal laat deze avond en verwacht nog wat bezoek, maar zal er morgen werk van maken en het resultaat mededelen.

thnx, Ice

icecube (0), 15 jaar geleden

nieuw stopcontact en zekering onder stuurkolom gestoken. alles terug A. OK.

thnx guys.

Ice

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.