Pontiac Trans Sport: koelingsysteem ontluchten?

Bouwjaar: 1996, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.3

Heb net een Pontiac Trans Sport gekort op LPG en heb volgende probleempjes ontdekt:

Geen verwarming in de wagen, en somskomt de temp redelijk hoog vandaar mijn vraag of ontlucht moet worden en indien ja waar de ontluchters staan.
Servostuur werkt niet, is keihard om te sturen, gekend probleem bij deze wagens?


is eerste "Amerkaanse wagen " dat ik koop en hoop er toch wat rijplezier van te hebben

groeten

shady

Geplaatst door shady (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Michel, ik weet niet of je de wagen particulier of van een handelaar hebt gekocht, ik zie ook geen woonplaats, maar heb je hem uit de handel, breng terug en vraag je geld terug, heb je niet proefgereden ofzo? Dit klinkt misschien wat lullig, maar als er aangesleuteld gaat worden, loopt dat vlot in de papieren met deze wagens. De onderdelen zijn behoorlijk prijzig, en het sleutelen is vaak allemaal net even anders dan bij veel europese wagens.

goed, waar kun je naar kijken , 1e zit er wel koelvloeistof genoeg in het reservoir? 2e, is er niet geknoeit met de verdamper van de lpg installatie (slangen gebypassed of verkeerd aangesloten) 3e, (dit ook ivm geen stuurbekrachtiging) zit er uberhaupt wel een fatsoenlijke v-snaar op ?

Ontluchten, wil gewoon via de radiateur, anders op de verdamper. (slang loshalen)(niet met warme motor!!!)

Te weinig koelvloeistof, zou eigenlijk moeten resulteren in het bevriezen van je verdamper.

Je stuurbekrachtiging, zit er genoeg olie in? en de juiste?

Frank3137 (0) PRO, 14 jaar geleden

stuurbekrachtigingspomp bij 2.3 16V motoren hebben een klein riempje die aangedreven wordt door nokkenas ,niet door multieriem
vaak kwestie van even spannen ,even beugel wat voorpomp zit demonteren anders gaat het niet lukken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.