Pontiac Trans Sport: contactslot vervangen

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3 16v

ik moet mijn contactslot vervangen.
ik heb het stuur al verwijdert.
maar dan kom ik niet verder.wie weet hoe de rest moet

rudy houben

Geplaatst door rudy houben (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

FanTC (0), 17 jaar geleden

Je bent verder gekomen dan ik, ik krijg het stuur er met geen mogelijkheid af. Ik heb me laten vertellen dat er een kapje verwijderd moet worden en daarna kun je je contactslot losschroeven.
Maar eh...hoe heb je het stuur los gekregen? Met een poulietrekker is het mij niet gelukt.

Groetjes
Henry

FanTC (0), 17 jaar geleden

Ik heb mn stuur los gekregen maar nu krijg ik het contactslot er niet uit. Ik betwijfel dat het aan het contactslot ligt, ik moet nl. het contactslot op een bepaalde stand houden anders schiet hij uit het contact. Na onderzoek zag ik dat het contactslot een stangetje aantrekt die er op zijn beurt weer voor zorgt dat er contact wordt gemaakt. Ik denk dat het contact aan dat stangetje dus stuk is, maar...........hoe kom ik daarbij? Moet ik het hele stuurhuis slopen? Lijkt me geen eenvoudige klus. Heeft iemand hiermee ervaring?
Alvast bedankt.
Henry

vd Lans (0) PRO, 17 jaar geleden

dat is moeilijk uit te leggen,dan ben ik morgen nog aan het typen.bellen is makkelijker 0174280834 vraag naar Bart (tijdens werktijden)

FanTC (0), 17 jaar geleden

Oeps, zoveel werk!?
Daar gaat mn weekend, ik blijf nog even proberen mocht het niet lukken dan bel ik je maandag als dat goed is.
Alvast bedankt Bart!
Prettig weekend
Henry

FanTC (0), 17 jaar geleden

Ik ben nog druk met mn contactslot bezig het lijkt erop dat ik vrijwel het hele stuur met alles er op en er aan moet demonteren. Het ligt nl. niet aan mijn contactslot maar aan de schakelaar eronder. Ik zit er aan te denken om de schakelaar te overbruggen en een schakelaar ertussen te doen maar ik weet welke draden ik moet hebben. Kan iemand helpen.

Groetjes
Henry

PS. ik kan wel starten maar zodra ik loslaat springt hij van het contact af...........

FanTC (0), 17 jaar geleden

Bedankt Bart voor je telefonische hulp. Ik heb op de rose draad (ignition) een schakelaar gezet zodat ik in iedergeval weer kan rijden. De contactschakelaar vervangen dat laat ik liever aan een professional over, het hele stuurhuis demonteren gaat mij wat te ver daarvoor heb ik te weinig ervaring en ook niet het juiste gereedschap.
Nogmaals bedankt!
Groetjes
Henry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.