Pontiac Trans Sport: krukassensor transsport 3.8 v6

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.8 v6

Heb het vaker voorkomende probleem, wil niet aanslaan, goed weggezet, 10 minuten later weer proberen te starten, niks, hoor wel de brandstofpomp en de injectors klikken, maar wss geen vonk. een paar uur later weer geprobeerd, nog steeds niks. vanmorgen even een soort backfire gehoord, maar nu accu leeg en dus nog geen lopende auto. Nu zag ik bij de proffesionals een verhaaltje over de krukas sensor en dat zal hem hier dan ook wel zijn. hij zit voor aan het blok bij de poelie heb ik begrepen en je kunt hem ook doorverbinden met de krukassensor las ik. heeft iemand voor mij ff snel het schema van de bedrading, dan kan ik hem door verbinden en aan de loop maken (ik neem aan dat ik d'r dan ook een stukje mee kan rijden?) anders moet ik hem helemaal slepen naar de werkplaats van m'n kennis (ong 20km) en daar heb ik nou ook weer niet zo'n trek in.
Miss is het ook wel goed te doen zo voor de deur?
iedereen die een oplossing heeft alvast bedankt
peco.

Mercury

Geplaatst door Mercury (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Mercury (0) PRO, 17 jaar geleden

nou, hij doet het alweer, heb ff de stekker verbinding van de ontstekingsmodule schoongemaakt, de accu opgeladen en vroeemmm, hij doet het weer, alleen vliegt ie in toeren heen en weer als je gasgeeft in z'n vrij, is dat normaal (beveiliging?)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.