Pontiac Trans Sport: Motor 2.3 4 cilinder E2 pontiac transsport 1996

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3 E2

Mijn motor is stuk -snif- wie weet er nog een goede motor? Volgens een kenner is een cilinderzuiger stuk en zijn de kosten om dat te repareren erg hoog. Oplossing zijn welkom, misschien om bouwen naar 3.2 6 cilinder? Ik weet niet wat allemaal mogelijk is, maar ik wil de auto erg graag houden.

Greetings,
Jim

snhnic

Geplaatst door snhnic (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Jim Broerse (0) PRO, 17 jaar geleden

hoi, wat ik nu ga zeggen is niet lullig bedoeld hoor maar kan je niet beter een andere transsport kopen dan want die wagens zijn helemaal niks waard en er zijn er zat te koop, dan kan je meteen een v6 kopen.

groeten jim

snhnic (0), 17 jaar geleden

Zit ik ook aan te denken, echter ik heb de auto net cool zwart laten spuiten. Ik denk erover om een V6 te kopen en dan de carrosserie om te zetten? Ik zit dna zo wie zo al op een extra kostenb post van rond de 1500, tenmiste als ik daarvoor een V6 vind van 1996 met carrosserie schade. Suggesties zijn welkom.

Jim Broerse (0) PRO, 17 jaar geleden

inderdaad want alleen een motor heb je niks aan, je moet dan ook een automaatbak hebben want jou handbak past echt niet daar op.Je moet ook een ander subframe monteren want die is ook anders. Je moet dan ook het 1 en ander in je auto veranderen en de bedrading enz. Lijkt mij wel een erg grote klus.

groeten jim

allinart (0), 17 jaar geleden

kijk eens op mpvparts.com

Pascal en Revelyn (0), 17 jaar geleden

Mijn Pontiac is te koop, het is een 2.3 16V
Perfecte motor, alleen de koppelingspomp lekt.
Vraagprijs 1000 euro

surferjim (0), 17 jaar geleden

eventueel heb ik een 3.8 pontiac voor je snhnic.
vaste prijs is 1400 euro, en helemaal goed.

groetjes surferjim

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.