Pontiac Trans Sport: Motor maakt herrie en slaat af.

Bouwjaar: 1996, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.3 16V

Hoi,

Ik heb het volgende probleem met mijn auto. Tijdens het rijden begon hij plotseling een ratelende herrie te maken en sloeg af. Ik kreeg hem nog wel thuis, was gelukkig niet zo ver meer (+/- 1,5km). Bij het opnieuw opstarten slaat hij langzaam weer af, anders moet je blijven gassen om hem aan de gang te houden, daarna gaat hij steeds moeilijker aan. Het maakt hierbij niet uit of hij op LPG staat of op benzine. Heeft er iemand hier ervaring mee?

Vriendelijke Groet, Shade

Shade

Geplaatst door Shade (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

vd Lans (0) PRO, 17 jaar geleden

Is dat ratelende geluid nog steeds hoorbaar? Ik neem aan dat er genoeg olie in zit en dat je genoeg oliedruk hebt,zie meter op dashbord.
Kan je aan geven waar het geluid ongeveer vandaan komt?
Het kan zijn dat je katalysator verstopt zit.

Shade (0), 17 jaar geleden

Ja, het geluid is er nog en het starten gaat steeds moeilijker. Het geluid komt van uit de buurt van de distributie, maar deze is nagekeken en alles zit goed. De oliepeil komt nooit echt hoog, ook al heb ik net de olie bijgevuld, blijft de peil net een streep boven de rode zone hangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.