Pontiac Trans Sport: opblazen van slang

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.1

de waterslang bij de thermostaat blaast op krijg een bel bij de termostaat maar snap er niets meer van heb al een nieuwe themostaat erin ??

groetjes jan

sita1974

Geplaatst door sita1974 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (20) PRO, 15 jaar geleden

jan heb je de slang ook vervangen want daar zou een zwake plek kunnen zitten.
het zo ook kunnen dat de koppakking lek is en daar door de druk in het koelsysteem hoger wordt.
dus het lijkt me verstandig om de koppakking telaten testen want deze geeft het al aan al zit er maar een klein lekke je in .

groetjes jan.

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Veel koelvloeistof verbruik? temperaturen wel normaal? geen olie in het "water"en geen water in de olie? dan zou je nog een slechte slang kunnen hebben, de hele slang bolt op of alleen maar op 1 plek en dan ook niet over de volle omtrek van de slang?

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik heb geprobeerd je te mailen, maar helaas heb je een hotmail adres en ik @home (ziggo) en die hebben al een week mot met microsoft (hotmail) dus ik kan de mails niet versturen.
Dus maar ff zo,
1e Heeft de slang ook een hoop te leiden gehad bij het ombouwen van de thermostaat? (wringen/trekken) dan heb je kans op kanvas breuk en dat zou het kunnen verklaren.
2e Zit je radiateur niet dicht?
3e Geen luvhtbellen in de radiateur als ie loopt (warm) wel ff voorzichtig de dop er af draaien ivm hoge druk en hoge temperatuur (theedoek oid gebruiken, even indrukken en voorzichtig slag draaien, druk laten ontsnappen en dan verder draaien. als er veel luchtbellen komen, dan wss lekke koppakking.
suc6
Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.