Pontiac Trans Sport: stationair te snel lopen en niet starten bij warme motor

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4 cilinder

De auto loopt stationair te snel Ik heb op het forum al gelezen dat het een andere sensor zou helpne, maar dat is niet het geval. Als ik optrek zakt het netjes naar 1 maar als ik stil sta loopt hij naar 2 .

Tweede probleem de auto start soms niet meestal als de motor warm is. Helemaal niet zelfs geen tik van de startmotor. Ik heb gelezen dat het met warmte te maken heeft, ik heb geprobeerd de startmotor te vervangen, maar het zit zo vast als een huis. Is er nog een ander trukje om nog een tijd met deze startmotor tye blijven gebruiken. Een garagehouder zegt dat het ligt aan de accu, maar dat geloof ik niet, dan zou het op zijn minst een poging om rond te draaien moeten horen?

snhnic

Geplaatst door snhnic (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

vacuum controleren,

starten is best mogelijk dat het de accu zou zijn, probeer eens met een booste erbij op

gr

Peco Power

snhnic (0), 14 jaar geleden

Strak plan van de accu, voor ik met veel pijn en moeite nutteloos de stratmotor vervang. Gisteren weer het zelfde probleem, ik heb de startmotor direct koel gemaakt met een natte doek, maar dat hielp niets. Dus komt toch de accu op de proppen.

Hoe controleer ik het vacuum verhaal, mijn cruiscontrol doet het ook niet. 2 jaar geleden had ik van een sloop auto samen met mijn zwager de motor vervangen ook met dat cruisgeval. Alles vervangen van de sloop car in de mijne, maar de cruiscontrol deed het nie, terwijl deze wel werkte in de sloopcar. Ik heb altijd gedacht dat het kwam van de verkeerde veren. Maarwellicht dat het vacuum nog nooit goed is geweest?

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

dat deze startmoteren vaak begeven tijdens de hitte klopt als een bus gooi er maar een vergiet koud water over,en op deze motor zitten vacuum slangen met klemmetjes dat zijn net stukjes gebogen ijzerdraad en zitten gewoon op de slangen geknepen en door het strakker of losser maken van die klemmen gaat je motor anders lopen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.