Porsche Cayenne 2012: Geblokkeerde parkeerstand automaat

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 3000, Vermogen (kw): 245

Bij het starten bleek de P-stand geblokkeerd te zijn. D.m.v. het in het instructieboekje vermelde wijze de versnellingspook in de neutraalstand gekregen. Alle standen werken normaal, behalve de parkeerstand die dan ook direct weer blokkeert. Wie heeft een idee hoe dit komt en wat de oplossing is. Alvast dank voor uw reactie.

HenryB

Geplaatst door HenryB , lid sinds 5 jaar geleden

4 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Branden je remlichten wel ?

Hans4040 PRO, 1 jaar geleden

Ik weet niet hoe dat bij een Porsche zit, maar bij Mercedes zit er een solenoid met een kabel die de borgpal van de keuzehendel opzij trekt als je de rem intrapt...zonder de auto op contact wil die dus ook niet uit P.
Werkt inderdaad via de remlicht schakelaar.

HenryB, 1 jaar geleden

Heb Porsche Stuttgart dit probleem voorgelegd. Ze komen hier binnenkort op terug. Nog even afwachten dus.

check

Beste antwoord, geplaatst door HenryB, 6 maanden geleden

Probleem is opgelost. De automaat kreeg geen stroom. Bleek dat zekering 29 kapot was. Nee zekering erin en alles weer OK. Raar dat de dealer en andere bedrijven dit niet konden vinden!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Porsche Cayenne of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.