Porsche : GPS

Bouwjaar: 2006

mijn baas (ik jammer genoeg niet) heeft een Porsche met GPS van porsche erin, nu de instelknop van dit toestel (eveneens de knop om code radio etc in te geven) laats slechts toe van nog enkele letters in te geven...voor de radio is 't nog mogelijk al deed ie daar ook al eens raar... dus ik vermoed dat het iets anders is dan de GPS, in de garage is 't antwoord simpel, vervangen en een kostenplaatje van 1750¤ of zowat, zonder dat ze er wat schijnen vanaf te weten, iemand een reset methode of iemadn een idee, is die multi knop (draaien en drukken om bevestigen) een zwakke schakel misschien?? Hoe demonteer ik evt die GPS om hem te laten herstellen,controleren??

met dank Danny

Danny1940

Geplaatst door Danny1940 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Porsche Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

nico3j8138 (0), 18 jaar geleden

Hallo Danny,
Volgen mij als ik begrijp wat jij bedoelt, zit er gewoon vuil in de knop waardoor hij slecht contact maakt of is de knop deffect.
Het beste is de gps wegnemen en de knop nakijken.
Bevraag je wel eerst of je de gps zomaar kunt wegnemen zonder dat er enig probleem ontstaat.

Danny1940 (0), 18 jaar geleden

bedankt, het is eigenlijk de knop die op de PCM zit die draai en druk bevestigingsknop, de hele rim ram ter controle en herstelling binnenbrengen is mogelijk maar het demonteren lijkt me een ander paar mouwen , aangezien ik meer van VW weet dan van Porsche heb ik geen zin één en ander aan 't leder te verklooien...enig idee waar de verdoken schroefjes zitten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Porsche Overig of stel zelf een nieuwe vraag.