Porsche : injectie

hoi ik heb een 911 901 2.0 liter block en daar wil ik injectie op zetten elektronic. is dit mogelijk en zo ja wat voor merk. of is er iets universeels voor. alvast bedankt

ger93

Geplaatst door ger93 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Porsche Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

http://www.problemcar.nl/index.php?topic...

Als jullie nou eens gingen ruilen?
Jij wilt precies dat waar die ander van af wil.......


Sytze

ger93 (0), 18 jaar geleden

we hebben geen carburatuers .het is de bedoeling om er injectie op te bouwen . er is dus wel iets om er op te bouwen. kun je ook zeggen wat dat is .mischien valt er wat te ruilen of te regelen. bvb

oldford (0) PRO, 18 jaar geleden

Ger, voor het plaatsen van een injectie systeem komt nogal wat kijken. Ten eerste heb je een toerentalopnemer nodig die ook het Bovenste Dode Punt aangeeft. Dus moet er ergens een tandwiel met een opnemer geplaatst worden.
Vervolgens moet je de motortemperatuur gaan meten. Ik neem aan dat dit een luchtgekoelde motor is, derhalve dient de temperatuur opnemer in de kop gemonteerd te worden.
Daarna heb je een inspuitsysteem nodig, maar dit is niet gecalibreerd voor deze motor, dus dat dient afgesteld te worden. Zowel de brandstofhoeveelheid als het ontstekingstijdstip dienen bepaald te worden en dat is zonder motortestbank of rollenbank een vrij tijdrovende klus, derhalve ook prijzig.
Dit nog los van alle andere problemen, zoals de aankoop van een injectiesysteem, het laten maken van een kabelboom en het monteren van een benzinepomp (hoge druk) compleet met retourleiding terug naar de tank.
Het lijkt mij dat je beter af bent met een set carburateurs.

ger93 (0), 18 jaar geleden

okee en met mechanise inspuiting is dat wel te doen . ik weet niet of er ooit inspuiting op een 2.0 6 cilender heeft gezeeten. bvd

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Ger, luister alstublieft naar old ford! Begin er niet aan, want je weet niet waar je aan begint, niet doen!!!

Sytze

ger93 (0), 18 jaar geleden

bedankt. ik ga denken aan carburatuers.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Porsche Overig of stel zelf een nieuwe vraag.