Volkswagen : webers

hoi ik heb een zet webers het gaat om een 1.8 16v pl blok wie weet of ik nog wat moet veranderen met computer of ontsteking of iets

floris3072

Geplaatst door floris3072 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

14 Reacties

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

nou ehh, computer flikker je overboord, de ontsteking zul je van een blok met normale electronische ontsteking moeten lenen.

Een pl blok is volgens mij U9 emissiecode, dus apk met webers kun je wel vergeten.

snowman11000 (0), 18 jaar geleden

Floris,

Het is dan enkel misschien nog iets voor in de autocross ...en idd Harry heeft gelijkt een (PL) motor code is (U9) emissiecode kun je zomaar niet van afwijken als het om een straat auto gaat.

Vraagje.. wat wil je met die webers berijken dan? als je denkt dat je enkel hierdoor meer vermogen krijgt heb je het wel mis,wel meer brandstof verbruik en ''gaten in het vermogen gebied'' da's zeker. Deze actie heeft enkel en alleen zin als je de rest ook flink aanpast bv))uitlaatspruitstuk en spruitstukken inlaatsysteem . kop bewerken ..... ect ik kom toevalling uit de autocross hoek waarbij veelal gebruik gemaakt werd van webers destijds en toen alles nog met de hand op maat gemaakt werd

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Floris, met de apk valt het allemaal nog wel wat mee, zolang je maar aan de co norm kan voldoen. Of de motor een u9 code heeft is voor de apk niet van toepassing omdat de auto ouder is dan 1993. Maar voor de rest ben ik het met de andere leden eens. Ik zie nog niet het nut van die webers. Temeer omdat je nu een ecu aan boord hebt. Je krijgt dan nog een heel gekloot om de boel goed aan de gang te krijgen ivm ontsteking e.d.

Sytze

WimB12260 (0), 18 jaar geleden

Toch kan het wel, een vriend van me heeft het ook gedaan met een 2.0 16V GTI, en hij doet het goed...

Computer ligt schoon en droog in de kast thuis :D

snowman11000 (0), 18 jaar geleden

Zeker kan het..... alles kan als het moet.... zelfs een turbo zou je er nog op kunnen zetten ((geen probleem)) het ligt er maar net aan hoeveel heb je er voor over.maar enkel en alleen een actie met webers is af te raden.

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik ben er ook nog niet van ondersteboven. Om het hele kakje goed aan de praat te krijgen en te houden is nog wel wat kennis nodig. Maar idd alles is mogelijk. Ik heb in een mini kraan een automotor van 45 pk gezet ipv de kleine 7 pk diesel die er orgineel in zit. Nou je wilt niet weten wat daar mee gebeurd is....


Sytze

stefan84 (0), 18 jaar geleden

vertel sytze ?

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Oke ik zal jullie zo de foto sturen...........
...maar niet lachen hoor, ff geduld nog.

Sytze

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

lach maar vast!! ik heb dat ding gezien, levensgevaarlijk.. op het achterwiel door de zandbak pffffff

hehehehehe :)

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

http://img224.imageshack.us/img224/1734/..." border="0" width="850" alt="Image Hosted by ImageShack.us" />

dit krijg je er dus van, voordat je het weet lig je in de sloot.

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Verderop in de lijst wil er eentje injectie bouwen op een porsche.
Hij wil van die webers af.
Als jullie nou eens gingen ruilen........?

Sytze

floris3072 (0), 18 jaar geleden

ik de webers voor weinig gekregen dus ik wil het toch proberen maar wie weet hoe het mijn ontsteking zit om de ontstekingsmodule geeft dat niks bedankt voor de berichten

stefan84 (0), 18 jaar geleden

Floris,

Kun je me de Webers niet voor weinig door verkopen ?? ;-)


denk dat je ontsteking weinig uitmaakt m.b.t. die webers..

misschien wel even anders afstellen ( ontsteking ) wat je ook zowiso met die webers aan het doen komt!en dat zal niet eenvoudig zijn voor deze perfect te krijgen,maar altijd de moeite waard..

@Sytze..

staat deze 'graver' nu in de Anti-Diefstal-Stand ? :D

Stefan

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Hij is te koop!

Zelf even uitgraven..........

Sytze

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.