Porsche 944 1986: Instrumentenpaneel

Bouwjaar: 1986, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2500

Hallo iedereen,
Ik heb een probleem met men instrumentenpaneel van men 944. Een jaar en half geleden gebeurde het al eens dat bij het starten en vertrekken er niets werkte van de instrumenten en na enkele minuten of soms een tiental sprong ineens alles terug op. Nu heeft deze al enkele maanden niet gewerkt tot over enkele weken dat het ineens weer in gang schoot. Zeer eigenaardig dus. Wat werkt er niet, eigenlijk niets, ook de verwarming niet, wel werkt de verlichting en pinkers op het paneel. Ik heb al enkele dingen geprobeerd, zoals aardingspunten nagekeken maar alles is als nieuw. Deze wagen heeft 125000km en steeds binnen gestaan dus is in zeer mooie staat. Nergens geen corrosie of dergelijke. Nu de vraag,heeft iemand een idee waar dit probleem zou kunnen liggen? Alvast bedankt.

Sam B

Geplaatst door Sam B , lid sinds 2 weken geleden

1 Reactie

Jeraevers, 2 weken geleden

Zekeringkast ook nagekeken? Weet niet of het al steekzekeringen of nog van die torpedo zekeringen, maar klinkt mij toch als slecht contact gewoon.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Porsche 944 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.