Porsche 911: verwarming 911 wordt niet koud genoeg

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine

Deze porsche had problemen met de kachel bediening, stuurunit was defect en alle 5 de servo's waren doorgebrand.
Nu werkt alles ok, maar helaas blijft de kachel in koude stand warme lucht geven.
Als je hem warmer zet, dan wordt de lucht nog veel warmer.
Afstellingen van de servo's zijn volgens mij goed, als ik namelijk met de hand de kleppen dicht duw, blijft hij ook warme lucht geven.
Lijkt dus op een mechanisch probleem?
Heb eigenlijk weinig zin om de hele kachelunit eruit te slopen om erachter te komen dat het ergens anders aan ligt.......
Detail: de airco werkt niet (is leeg) maar heeft volgens de vorige eigenaar nog nooit gewerkt, zonder bovengenoemd probleem

Bendegek

Geplaatst door Bendegek (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Porsche 911? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

RSR (0) PRO, 15 jaar geleden

Laat eerst eens je airco vullen, ik heb het hier zelf ook al meegemaakt en dat was de oplossing. Als je wel zeker bent dat de unit en de servo's werken en goed zijn afgesteld wel te verstaan.

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

als je airco leeg is kan ie nooit koude lucht blazen! zeker niet omdat ie de lucht via de motorruimte inblaast, daar wordt het redelijk warm met een luchtgekoelde boxer daar te stampen.

dus zoals Luc al zegt, airco laten vullen (hopen dat ie alleen leeg is en niet lek of erger) dan moet je koude lucht krijgen en de vorige eigenaar heeft wss een andere gevoelswaarde van koude lucht als dat jij hebt.
gr
Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Porsche 911 of stel zelf een nieuwe vraag.