Renault Trafic: 10 zec. niet op gaspedaal reageren

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

hallo,
ik heb hier een trafic die als hij warm is en een paar minuten gestaan heeft niet op de gas reageerd. Ik heb geen foutcode's (op een gloeibougie na dan...)
Hij heeft dit niet altijd, maar wel een paar keer per week. als je hem dan even tien seconden stationair laat lopen reageerd ie gewoon goed.
-lmm al vervangen
-egr zeer goed gereinigd
-slangetje druksenor schoongemaakt een het buisje waarmee hij in het spruitstuk zit (verstopping).
dit alles mocht niet baten.
iemand een idee?

timhoeks2

Geplaatst door timhoeks2 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Trafic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Bas_petiet (0) PRO, 12 jaar geleden

Parrameters al bekeken? Het lijkt een brandstof probleem brandstoffilter misschien even bekijken, en misschien even een retourtestje doen?

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

Dit onderwerp is al vaker hier aan de orde geweest. Meen ook bij Opel al. ( Vivaro).

abc (0) PRO, 12 jaar geleden

is idd ooit een mededeling van geweest of een oplossing op actis(dit is voor de renault jongens beschikbaar),ik geloof 4 verstuivers vervangen en een software update.

Hans4045 (0) PRO, 12 jaar geleden

Hebben dit ook al een paar x gehad,hebben toen de auto naar digicar gehad en die hebben softwarematig een aanpassing gedaan,daarna geen problemen meer gehad,is iniedergeval goedkoper dan nw verstuivers.

Hans l

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.