Renault Grand Scenic: Aanjager werkt niet meer

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.5

De aanjager werkt niet meer. De kachelweerstand vervangen. Hebben geprobeerd de zekering (onder de motorkap) te controleren, kunnen daar niet echt bijkomen.
Aanjager heeft het "even" gedaan, daarna valt hij weg, vandaag dat de kachelweerstand is vervangen, Echter nadat deze vervangen is wil de aanjager nog steeds niet werken.

Iemand een id?

hankieboy

Geplaatst door hankieboy (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

RPJdeWeert (0), 12 jaar geleden

Als de weerstand kapot is doet hij het wel, alleen de hoogste stand! Dus het was vrij zinloos om deze te vervangen. Ik zit eerder te denken aan een slechte stekkerverbinding.

't garagistje (0) PRO, 12 jaar geleden

van dit model kan de weerstand kapot zijn en toch niet werken op de hoogste snelheid.
Je kan controleren of de motor niet vastzit door het kunststof afdek (paravan) te verwijderen. De wisserarmen en eventueel wissermotor verwijderen.
Het gebeurt ook dat de stekker op de weerstand inbrandt maar dit zou je moeten gezien hebben.
zekeringen motorruimte kunnen het makkelijkst gecontroleerd worden door de accu te verwijderen maar dan zou de ventilatormotor nooit draaien ook niet even.

mvg

200016v (0), 12 jaar geleden

Aanjager apart testen! als deze het dan doet zou ik de Zekeringskast is controleren op slecht Contact!

Het kan zijn dat de stekker slech tcontact maakt of ingebrand is. ( komt vaker voor )

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.