Renault Clio: aanschaf van een oud/nieuw type Clio danwel Saxo of 205

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Op dit moment zit ik in deze spagaat: Ik zoek een betaalbare auto die niet zwaarder is dan 850 Kg en heb een zwak voor Franse auto's.
Een 205 is leuk, en goed. Maar een ouwe 205 rijdt veel beter dan een nieuwe .Een Clio is ook een reëele optie, maar een 205 heeft meer z'n sporen verdiend. Ik wil een relatief moderne auto i.v.m. veiligheid en ook wel geluidsisolatie.
Ergo: Wie weet of de afweging oude/nieuwe 205 versus oude/nieuwe clio reeël is en kan zijn voorkeur onderbouwen.
Ik verneem graag jullie advies

reel2reel

Geplaatst door reel2reel (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

@reel2reel : Normaliter worden topics met dit soort vragen acuut door het moderatorteam gesloten cq. verwijderd omdat er dik 16 miljoen Nederlanders zijn met 16 miljoen meningen over dit onderwerp en er dus geen einde aan komt. Echter, je 1e topic over dit onderwerp glipte er tussendoor maar om nu weer 'n 2e daarover te beginnen....

Daarom gewoon verder gaan met de 1e:

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

Hierbij komt deze dan ook te vervallen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.