Renault Modus: accu loopt leeg nadat er in de regen is gereden

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

wij hebben sinds februari problemen met dat de accu iedere keer leeg is als wij in de regen er mee rijden er is al een nieuwe accu geplaats er was een lek bij de voorruit deze is eruit geweest opnieuw gekit en weer terug geplaatst er is een nieuw zekeringskastje geplaatst wat er afgetape kan worden onder de moterkap is afgeplakt omnummering vernieuwd,sensoren vernieuwd 3x door de computer door gemeten ook op andere manieren door gemeten maar daar komt niets uit zolang hij stilstaat in de regen niets aan de hand maar als we gereden hebben in de regen staat hij de volgende dag leeg wie heeft er nog een idee wat het kan zijn we zijn ten einde raad

corjanerik

Geplaatst door corjanerik (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Modus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Heino4267 (215), 13 jaar geleden

Heb je de afvoeren aan de buitenzijde links en rechts voor je voorruit al gecontroleerd (schoonmaken, doorsteken)?
Als die verstopt zitten krijg je door het geklots tijdens het rijden lekwater in je auto, soms op zekeringkasten e.d. Dat is vaak een aanleiding voor dit soort klachten.

Ik vraag me trouwens af waarom (door de garage) niet is gemeten op lekstromen op het moment dat de accu is leeggetrokken (dus nog tijdens de regen)? Dan kom je er snel achter waar het stroomlek zit.

corjanerik (0), 13 jaar geleden

er is ook door gemeten bij regen maar daar is niets uit gekomen ??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Modus of stel zelf een nieuwe vraag.