Renault Espace: achteras

Bouwjaar: 2004

L.S.

Op 27 juni 2005 is de achteras van mijn Renault Grand Espace Initiale 3,5 V6 van februari 2004, 30.000 km, finaal losgescheurd. Gelukkig reed ik stapvoets en zijn er geen grote ongelukken gebeurd. Maar als je je realiseert dat deze auto een top van 220 km per uur heeft, had dit anders kunnen aflopen.

Ben benieuwd en zorgelijk naar ervaringen van anderen. Ook op het ontstaan van haarscheuren in de achterasstangen bij deze auto.

Renault zelf reageert nogal lakoniek: nieuwe as en rijden maar weer!

Foto's van de afgebroken as heb ik beschikbaar voor eenieder, die het interesseert.

Pieter Smit

Pieter9039

Geplaatst door Pieter9039 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

IK heb er nog niet van gehoord dat een achteras afbreekt of scheurd.Heb je de wagen nieuw gekocht ??

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik ook niet!

Pieter9039 (0), 18 jaar geleden

Het was al mijn zevende Espace. Altijd nieuw gekocht en na 2 of 3 jaar ingeruild. Deze alleen door mijzelf bereden.

Pieter9039 (0), 18 jaar geleden

Goede morgen,

Bedankt voor uw reactie. Ik reageer maar direct naar uw emailadres, omdat ik bij Problemcar de foto's niet kan versturen (?). Nee, de auto heeft niets laten merken door trillen of zo. Bij het stapvoets rijden over een verkeersdrempel brak de as er uit. Gelukkig reed ik zo zacht anders was de achterkant van de auto op straat gevallen. De blikschade viel nu dus nog mee. Enige dagen hiervoor had ik nog op de Franse tolwegen met 160 km per uur gereden!!!! Hierbij de foto's, schrikken toch?

Met vriendelijke groet,

Pieter Smit

Sander10757 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik ben eigenlijk ook wel heel benieuwd naar die fotos.
Ik heb het van de espace nog niet eerder gehoord,dat de
achterassen afscheuren.Bij geeneen Renault trouwens.

Pieter9039 (0), 18 jaar geleden

Beste Sander, met alle plezier zend ik je de foto's maar dan moet ik wel je email adres weten. Dat kan eventueel vertrouwelijk direct naar mij. Ik stuur de foto's dan ook vertrouwelijk naar jou. Het is maar goed dat iedereen weet, dat zoiets bij een Espace kan gebeuren! Ik ben me ook kapot geschrokken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.