Renault Laguna: Achterklep opent bij inschakelen achteruitversnelling

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 20 16v

Bij het inschakelen van mijn achteruitversnelling gebeurt er niets maar wanneer ik hem uit de versnelling haal opent spontaan mijn achterklep, de schakelaar van de achterklep functioneert sinds die tijd niet meer.
Ik heb het forum reeds bekeken maar vind deze storing nog niet.
Wie heeft hiervoor een oplossing??
Alvast bedankt.

R.C.Meerkerk

Geplaatst door R.C.Meerkerk (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

willyvan (5) PRO, 14 jaar geleden

Kabelbreuk In Achterklep Misschien?

sgm (0), 14 jaar geleden

Of in een stekker van de bekabeling achter de binnenbekleding van de kofferbak. Daar was bij mij een keer de stekker zo slecht dat de achterruitverwarming het niet meer deed. Die is toen door de garage doorgesoldeerd.

R.C.Meerkerk (0), 14 jaar geleden

Ik ga volgende week de boel eens demonteren, laat het wel weten.

R.C.Meerkerk (0), 14 jaar geleden

Ongelooflijk maar waar!!! De auto heeft zichzelf gerepareerd, het probleem is compleet verdwenen en alles fuctioneert weer als vanouds. Waarschijnlijk is vocht de oorzaak geweest dus heb ik alles maar even ingepoten met siliconespray.
Vriendelijk dank voor jullie bijdragen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.