Renault Renault 25 GTS auto: Afslaan na starten

Bouwjaar: 1987

Deze auto is een 2.2 ltr automaat met Renix injectie.Soms slaat hij meteen na het starten af(dikwijls als ie een tijdje stil gestaan heeft,en soms ook met koude motor)Je kunt hem gaande houden door flink gas te geven.Maar tot ongeveer 3000 toeren klinkt het of de motor veel te arm loopt.Als je hem in de versnelling kunt krijgen (flink gasgeven en in D gooien)en aan de gang kunt houden, dan is het probleem over,de auto slaat dan niet meer af tijdens de rit (ook niet als je moet stoppen enz.)Hij draait dan mooi stationair.
Het lijkt wel of de versnellingsbak er iets mee te maken heeft!
Heeft iemand hier ervaring mee?Ik heb "alles" gecontroleerd,de gasklep schakelaar werkt goed enz.De stationaire control motor is vervangen.
Hopelijk kan iemand me een goede tip geven hier!
Groeten uit NZ,
John Gijsbers

John5720

Geplaatst door John5720 (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault 25? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 20 jaar geleden

Temperatuursensor defect. Volgens mij zit er op deze auto een zwarte. Deze zijn NIET uitwisselbaar met de nieuwere witte uitvoering!

John5720 (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik heb de temperatuur zender vervangen,maar hij heeft nog steeds precies hetzelfde probleem.Ik heb trouwens ongeveer een half jaar geleden ook de benzine druk regelaar vervangen.Ik laat het wel weer weten als er wat nieuws te melden valt.
Groeten,
John Gijsbers.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault 25 of stel zelf een nieuwe vraag.