Renault Scenic: afslaan tijdens rijden

Bouwjaar: 1997

Ik heb een scenic uit 1997 met een g3 installatie, nu ht probleem ik heb een aantal malen een backfire gehad en daar heeft de garage een ventiel voor ingebouwd. De laatste keer dat dit gebeurde bleef de gas toevoer openstaan zodat de auto hoog in zijn toeren bleef en ik niet over kon op benzine, weer naar de garage en er bleek een dop ergens vanaf te zijn geschoten.
Nu wil het dat na de laatste keer mijn auto opeens tijdens het rijden uitvalt en als ik dan de koppeling weer op laat komen kan ik vaak doorrijden maar soms ook niet ik kan hem dan niet meteen starten moet ff wachten. De bougies zijn al vervangen ook de kabeltjes en een dpt sensor ( hoop dat het goed is). Nu is de auto weer naar de garage weest want hij liep ook al zo beroerd nu blijkt dat de nokkenas is ingesleten??? De garage houder zegt dat ik daar niks meer aan kan doen en dat ik mijn auto maar moet verkopen. Je raad het al ik wil mijn pas gekochte auto nog helemaal niet kwijt ik heb hem pas vanaf mei.
Is er iemand die mij wat meer kan vertellen hierover en misschien wat tips kan aanraden.

dank je wel laura

laura blom

Geplaatst door laura blom (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

laura blom (0), 18 jaar geleden

ik wil nog ff toevoegen dat de co uitstoot is goed en de auto heeft het zowel op benzine als op gas. Hij loopt dan op drie poten en heel laag in zijn toeren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.