Renault Espace: afstandsbediening

Bouwjaar: 1993

Laatst een 2e hands Espace tdi gekocht. De afstandsbediening blijkt het niet te doen (niet gecheckt bij koop)Ik kan nergens een 'ontvanger' vinden en vraag me af of deze verwijderd kan zijn. Of ik zoek gewoon op de verkeerde plek. Wie weet waar deze zit bij een Espace? Is het mogelijk het geheel te vervangen door een sloop-unit? Zo ja, is dit veel werk?

(Deze vraag heeft dus niets te maken met de vragen over mijn FFB)

wivo12282

Geplaatst door wivo12282 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

m.stouten (0), 19 jaar geleden

de unit van de afstandsbediening zit boven de binnenspiegel tussen de schakelaar van de middelste binnenverlichting en de schakelaar van de leesspot. Je kunt hem zo (voorzichtig) naar voren trekken en de stekker losmaken. Ik denk dat het niet zo'n probleem is om een unit te vinden op de sloop, de bijpassende sleutel(s) vinden is een ander probleem

wivo12282 (0), 19 jaar geleden

zit hij niet, maar ik ga wel eens zoeken op de sloop; bedankt in ieder geval.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.