Renault laguna: aico

Bouwjaar: 1995

Hallo.

wie kan mij A.U.B. aanwijzen de plaats waar de pollen-filter bevindt. Want bij aan schakelen van de airco valt deze na ongeveer 10 Sec. op service. Heeft deze filter iets mee te maken of is iets anders aan de hand ( airco is al een jaar niet gebruikt ) Kan iemand mijn vraag beantwoorden A.U.B. Alvast bedankt.

elouahid

Geplaatst door elouahid (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

DenDuvel (0), 19 jaar geleden

ik weet niet direct of het er iets mee te maken heeft, maar de plooenfilter vind je onder je rechterruitenwisser. Daar zit een klep die je met drie vijzen moet losmaken. Dan moet je de beschermkap verwijderen en dan ligt de pollenfilter voor je neus. Anders moet je eens in het instructieboekje kijken, daar staat in wat je moet doen wanneer je de melding 'service' krijgt.

MHB (0), 19 jaar geleden

Zie de site van Bosch Nederland op:
http://rb-aa.bosch.com/boaa-nl/Product.j... prod_id=299&ccat_id=143&language=nl-NL&publication=1&flash=true.
Helemaal onderaan staat het onderdeel 'inbouwoverzicht'. Het is wel een hoop gefrunnik om het filter er weer in te krijgen. Succes.

DenDuvel (0), 19 jaar geleden

het is anders maar vijf minuten werk hoor. Maar mijn pollenfilter zat potdicht en toen zag ik geen 'service'. Je leest best eens wat verder in de renault-rubriek. er zijn nog mensen die vergelijkbare problemen hebben...

erwin2915 (0) PRO, 19 jaar geleden

kan zijn dat je koudemiddel op is en dan kan hij ook service aangeven op je paneel.zou dat even controleren.

elouahid (0), 19 jaar geleden

Heren bedankt voor uw tips, pollenfilter gevonden en veravnegen, maar de oorzaak was de aanjager, de spoellen daarvan waren verbrand. nieuwe geplaatst. allemaal bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.