Renault Laguna 1997: airbag controlle lampje

Bouwjaar: 1997

Wie weet de oplossing ?
Als ik het contact van mijn laguna aan zet brand het airbag controlle lampje van mijn laguna niet !( en gaat dus ook niet zoals het hoort na enkele seconden uit )
De laguna die ik heb is voorzien van 1 airbag in het stuur,ik heb al onder de voorstoelen de stekkertjes die er zitten gekontroleerd en deze maken goed contact met elkaar.
Wat mij wel opvalt is dat er bij het zwarte stekker blok onder de bestuurders stoel( dat is een vrij grote stekker )lijkt of er aan de andere kant iets in gestoken moet zitten, maar dat weet ik niet zeker.
Wie het weet mag het zeggen of mailen.
De kleine ( blauwe ) stekkerverbindingen aan de bestuurders en bijrijders kant zijn volgens mij voor de gordelspanner en het controlle lampje gordel vast.
Verder zijn alle zekeringen in orde.
Dus mijn lampje van airbag brand nooit en dat is het probleem.

job5479

Geplaatst door job5479 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ben34681059 (0), 19 jaar geleden

Hallo,

Heb je het steeklampje zelf al nagekeken ??

Groeten

Ben

job5479 (0), 19 jaar geleden

Nog niet moet ik nog doen,maar bedankt voor de tip !
Mocht het inderdaad het lampje zelf geweest zijn dan laat ik het weten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.