Renault Laguna 1.8 Alize: problemen met G3 LPG

Bouwjaar: 1997

Mijn Laguna start niet meer en ook rijd niet meer op lpg ( G3) maar wel op benzine. Er zit uiteraard genoeg lpg in de tank.
Enige weken geleden startte hij ook niet op LPG maar kon ik tijdens het rijden (op benzine) wel overschakelen op LPG en kon ik de weken daarna ook weer starten op LPG. . Dat kan inmiddels dus ook niet meer.
Wat kan er aan de hand zijn?

jponte

Geplaatst door jponte (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

pjoter (0), 19 jaar geleden

Hoi Bijna elke lpg installatie start op benzine ook als deze op lpg staat. Dit i.v.m de smering bij koude start. Maar eerst even cheken wat voor merk gas installatie je hebt. als je dat weet is het verstandig deze uit te laten lezen bij een inbouw station. Het kost wel geld maar 95% kans dat je oorzaak achter haald en scheeld veel tijd en irritatie aangezien het niet altijd voorkomt. succes gr.p

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.